Autographs - Dedications, signatures, and letters

Select auction
Auction No.
Select category

258. Menachem Begin - "The Revolt" - magnificent edition, signed by Begin - 1950

Opening price: $200

Sold: $200

33. Signing of the Israel - Egypt peace, signed poster by Menachem Begin

Opening price: $150

Sold: $170

221. Yitzhak Rabin - signed photo

Opening price: $120

Sold: $130

222. Twenty five poems - Dylan Thomas - signed by the author

Opening price: $500

Sold: $900

224. Photo Book of Lotte Jacobi - 1978 - First Edition - Signed copy by Lotte Jacobi

Opening price: $150

Sold: $220

225. Antisemitic or not antisemitic? Tycoon Elon Musk's signature on Time magazine, which chose him as the 2021 Person of the Year

Opening price: $250

Sold: $700

217. Photograph of Marc Chagall and his wife Valentina - signed by Chagall

Opening price: $200

Sold: $340

218. First day of issue Chagall Eiffel Tower envelope - signed by Chagall

Opening price: $150

Sold: $150

219. Opening art brochure showcasing the works of Joan Miró - signed by Miró

Opening price: $150

Sold: $150

220. Menachem Begin - "The Revolt" - magnificent edition, signed by Begin - 1950

Opening price: $200

Sold: $360

231. David Ben-Gurion - Memoirs. Dedicated copy with handwritten signature by Ben-Gurion.

Opening price: $200

232. The Peaceful Use of Atomic Energy - full transcript of Abba Eban's speech at the American Atomic Energy Conference - signed copy by Abba Eban

Opening price: $200

Sold: $380

223. Hillary Clinton praying at the Western Wall in Jerusalem - signed photo

Opening price: $150

Sold: $200

224. Menachem Begin - BeLeilot Levanim. A dedicated copy by the author

Opening price: $200

Sold: $220

225. Moshe Dayan "The story of my life" - a signed copy by the author

Opening price: $200

Sold: $260

226. Shai Agnon - two books dedicated by author

Opening price: $150

Sold: $150

227. Gershom Shalom - New Shabbtaies Certificates - dedicated and signed copy by Shalom

Opening price: $120

217. The Map of Love - Dylan Thomas - signed by the author

Opening price: $400

Sold: $460

218. The Philosophy of Andy Warhol from A to B and Back Again - signed copy

Opening price: $300

Sold: $440

29. Doar Ivri envelopes - Rosh HaShanah greetings from Israel - Ben Gurion signatures

Opening price: $200

Sold: $260

173. Rabbi Meir Kahana - record with dedication and signature

Opening price: $120

Sold: $220

174. Ida Nudel - a record with a dedication and her signature

Opening price: $120

Sold: $130

169. A statement given to the family of the hero Zvi Richman who fell in the War of Independence - signed by Ben-Gurion

Opening price: $120

Sold: $120

170. First Day of Issue Cover signed by Menachem Begin

Opening price: $100

-