Chabad

Select auction
Auction No.
Select category

256. 1 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $220

257. A dollar bill given from the holy hands of the Rebbe - on the eve of the Rosh Hashana תשמ"ט

Opening price: $200

Sold: $260

258. A dollar bill given by the rebbi on the Rebbe's birthday, 11 Nissan 1980

Opening price: $200

Sold: $320

259. A collection of notes given by the Lubavitcher Rebbe to Activist at the 'Development Fund of Machne israel'

Opening price: $3,600

Sold: $13,000

253. 25 cent coin - from the last coins distributed by the Rebbe

Opening price: $200

Sold: $220

254. 25 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $220

255. 1 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $240

231. A dollar bill given by the rebbi on the Rebbe's birthday, 11 Nissan 1983

Opening price: $280

Sold: $340

232. A hundred dollar bill given by the Lubavitcher Rebbe - 1989

Opening price: $770

Sold: $6,000

233. A dollar bill given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe. Chanukah, 1991

Opening price: $180

Sold: $190

234. A dollar bill given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe. Chanukah, 1991

Opening price: $180

Sold: $260

218. Embroidered Napkin – from the Home of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $1,800

Sold: $5,500

219. A fork that was used in the house of the the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $1,000

Sold: $3,800

235. Long and important letter from the Rebbe Menachem Mendel Schneerson of Lubavitch. Tammuz - Month of Geula, 1974

Opening price: $1,000

Sold: $1,100

237. Some Aspects of CHABAD CHASSIDISM- on the Rayat'z Rebbe during his life, Brooklyn 1944

Opening price: $80

-

232. 25 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $300

233. 25 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $260

234. Shabbat candlesticks in which Lighting the rabbezent Haya Muska Schneerson the wife of the Lubavitch Rebbe

Opening price: $10,000

-

225. A dollar bill given by the rebbi on the Rebbe's birthday, 11 Nissan 1984

Opening price: $200

Sold: $340

226. A dollar bill given from the holy hands of the Rebbe - shvat 10, 1980

Opening price: $250

Sold: $340

227. 2 dollar bill given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $300

Sold: $400

228. 10 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $240

229. 1 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $240

230. 25 cent coin given from the holy hands of the Lubavitcher Rebbe

Opening price: $200

Sold: $340