Dedications and letters - statesmen and celebrities

Select auction
Auction No.
Select category

142. Letter from Elie Wiesel regarding his memoirs

Opening price: $100

Sold: $110

143. Two 'First Day of Issue Cover' with the signatures of Menachem Begin

Opening price: $100

Sold: $160

144. The work of Marc Chagall "Purim" - Postcard with a dedication in Chagall's handwriting

Opening price: $150

Sold: $400

145. Batsheva or Shigion to David - a copy with a signed dedication by SY Agnon

Opening price: $100

Sold: $180

146. Five books with dedications by SY Agnon

Opening price: $250

-

147. Instructions for use of a weapon - Palmach - Yitzhak Rabin's copy - early signature of Rabin, And a rare signature of his code name "Amiram"

Opening price: $200

Sold: $750

148. Menachem Begin's book 'HaMered' with a dedication to the members of Moshav Nordia

Opening price: $150

Sold: $280

149. IDF - Israel Security - Copy with a signed dedication by Yitzhak Rabin as Chief of Staff

Opening price: $120

-

150. 'This is how the State of Israel was established' - a book with a dedication by Yoni Netanyahu

Opening price: $1,000

Sold: $4,000

151. Benjamin Netanyahu - War on Terror - Copy with his dedication and signature

Opening price: $150

-

152. A book by the legendary CNN broadcaster Larry King with Dedication in his handwriting and signature

Opening price: $120

Sold: $160

153. The Book of the Imaginations of the Jews with a Dedication by Shimon Peres

Opening price: $150

Sold: $240

154. Five books with authors dedications

Opening price: $120

Sold: $150

155. HaSgulah Weekly - Ancient Manuscripts Never Printed - Gershom Shalom's copy

Opening price: $100

Sold: $120

156. Shaul Raskin - Israel 1960 - signed by the author

Opening price: $120

Sold: $130

141. Invitation to the reception - Independence Day 1954 with Dedication by President Yitzhak Ben Zvi to his brother Aharon Reuveni

Opening price: $150

Sold: $340

134. An interesting letter by Ze'ev Jabotinsky. Paris 1926

Opening price: $250

Sold: $550

135. "Many people bought my works and did not pay me" - a scathing letter by Boris Schatz

Opening price: $120

Sold: $140

137. "I do say openly that we should have a 'law attributed' to the work order. The pioneering attributes that precede them all" - Important letter by Uri Zvi Greenberg

Opening price: $150

Sold: $300

140. Envelope of the UN decision on the establishment of a Hebrew state with the signature of Ben-Gurion / Entrance ticket to the UN meeting

Opening price: $150

Sold: $380

1. A humorous play in German. Leipzig 1893 - The copy of Theodor Herzl

Opening price: $1,000

Sold: $55,000

142. The personal Bible of the judge, Yitzhak Tunic - on which he swore the trial standing

Opening price: $150

Sold: $260

143. Security, Sovereignty and the Government of the SY - a copy with a signed dedication by Begin

Opening price: $120

Sold: $400

144. An interesting letter by Moshe Sharet after he resigned as Prime Minister of Israel - 16 Tammuz 5767

Opening price: $100

Sold: $100