Jewish Happy New Year postcards

Select auction
Auction No.
Select category

225. Two Jewish greeting letters for the "new year" interior and exterior scenes of the "new" synagogue in Berlin. Early 20th century

Opening price: $150

Sold: $150

226. Very impressive Jewish "Happy New Year" postcard album. Early 20th century

Opening price: $500

Sold: $1,000

227. 10 Jewish New Year postcards - greetings in German and Hebrew. Early of the 20th century

Opening price: $200

Sold: $260

228. Collection of postcards and New Year's greetings cards - Israeli businesses. 1940s and 1950s.

Opening price: $120

-

196. New Year leaf - Kollel Ungarin - Monsohn Printing Jerusalem

Opening price: $120

Sold: $200

197. Four Jewish New Year real photo postcards. Eretz Israel, 1930s

Opening price: $120

Sold: $140

198. A collection of Jewish Happy New Year cards - Israeli flags. Argentina, 1950s

Opening price: $300

Sold: $360

199. Opens Happy New Year postcard before the conquest of the Western Wall in the Six Day War - "The year of liberation our holy"

Opening price: $120

Sold: $180

192. Jewish New Year postcard sent from Yokohama, Japan (1929)

Opening price: $200

Sold: $220

193. Jewish New Year postcard from the Rosenbluth factory, sent from Moses Rosenbluth to Eretz Israel in 1929

Opening price: $120

-

194. Jewish new year large greeting letter - The New Synagogue in Berlin

Opening price: $120

Sold: $130

195. New Year leaf - Impressive lithograph sent to Rishon LeZion Rabbi Ben-Zion Meir Chai Uziel

Opening price: $120

-

191. From Moses to Moses, there was none like Moses - A magnificently unfolding Shana Tova greeting card

Opening price: $120

Sold: $240

192. Shana Tova greeting card in colorful lithographic print - Letter to the Rabbi of England

Opening price: $120

Sold: $120

193. Eight unfolding Jewish New Year greeting cards. Early 20th century

Opening price: $150

Sold: $170

194. Collection of Jewish New Year postcards - figures. Early 20th century

Opening price: $250

Sold: $300

195. Jewish New Year postcards published by Reznik - Warsaw

Opening price: $150

Sold: $220

182. Interesting collection of "Shana Tova" postcards - children's scenes and embossed illustrations

Opening price: $200

Sold: $220

183. Four Zionist "Shana Tova" postcards - 1900-1910

Opening price: $120

Sold: $120

184. Five Shana Tova postcards - Cantors

Opening price: $200

185. Shana Tova letter- Eretz Israel-Schifskarte. Warsaw [1920s]

Opening price: $120

Sold: $130

181. An interesting collection of Happy New Year postcards. Europe, early 20th century

Opening price: $200

Sold: $380

182. Three Jewish happy new year - pop-up and handmade. Europe, early 20th century

Opening price: $150

Sold: $190

172. An interesting collection of Jewish Happy New Year postcards. Europe and the United States, early 20th century

Opening price: $150

Sold: $260