Judaica and Israelina objects

Select auction
Auction No.
Select category

241. Monopoly game. London, [1935] - Complete

Opening price: $150

Sold: $180

242. Our Flag Among the Flags of Nations - a board game for children to get to know the flags of the world, especially the Israeli flag - Barlevy Publishing. Israel, 1950s

Opening price: $150

Sold: $200

243. Jerusalem of Gold - A board game following the liberation of Jerusalem in the Six-Day War

Opening price: $120

Sold: $120

245. Olive wooden box - the place of the temple. Jerusalem, early 20th century

Opening price: $120

-

246. A Soldier and Flag Hanukkah menorah. Israel, 1950s

Opening price: $250

Sold: $240

247. An Israeli ashtray of a soldier holding an Israeli flag. Israel, 1950s

Opening price: $200

-

248. Ashtray May 14, 1948 with a map of the partition plan

Opening price: $120

Sold: $130

239. Charity box commemorating the coronation of Queen Elizabeth II

Opening price: $120

-

240. Quartets card game - Judaism, Zionism, Eretz Israel. Buenos Aires, 1950s

Opening price: $150

Sold: $200

226. Michael Jordan in elementary school - 'kids card' - Mint Condition!

Opening price: $120

Sold: $130

227. Collection of about 780 NBA cards

Opening price: $120

Sold: $120

237. Pair of silver candlesticks made by Roger Brothers 1847

Opening price: $150

Sold: $420

238. Charity Box - "Ezrah" Jewish Hospital in Argentina. C. 1920s

Opening price: $200

Sold: $240

174. Keychain of a synagogue. Eastern Europe. 18th century

Opening price: $1,000

Sold: $3,400

175. Seven Zionist pins. Europe, 1930s and 1940s

Opening price: $120

Sold: $140

176. Carpet with Herzl portrait – made by 'Alliance' – Jerusalem, early 20th century – wonderful condition

Opening price: $350

Sold: $500

177. A Music box plays "Hatikva" - Arthur Szyk

Opening price: $150

Sold: $420

242. Medal - Moses Montefiore

Opening price: $200

243. We serve kosher only - an early wooden sign of a kosher Jewish restaurant in the United States

Opening price: $200

Sold: $650

244. Pnei Sokolov - An Early Rare Medallion

Opening price: $150

Sold: $160

245. The Second Round - a children's board game - scenarios of Operation Kadesh battles before the operation took place

Opening price: $150

Sold: $650

246. Board game - "Da Et Artzecha", Amarna Publishing

Opening price: $120

Sold: $130

247. Table Train Carriage with an advertisement for kosher wine of the "Mogen David" company. United States, 20th century

Opening price: $120

Sold: $130

233. Borchi Nafshi - Rabbi Shlomo Carlebach - a vinyl record dedicated and signed by him

Opening price: $200

Sold: $220