Postcards and New Year cards

Select auction
Auction No.
Select category

123. Collection of postcards and 'Shana Tova' cards from the Land of Israel

Opening price: $100

Sold: $130

124. Shana Tova Postcard - Zion Gate

Opening price: $50

-

125. Big 'Happy New Year' - pop up. Germany, early 20th century

Opening price: $80

Sold: $240

126. Big 'Happy New Year' - pop up. Germany, early 20th century

Opening price: $80

Sold: $100

127. Collection of Jewish 'prizes' / Happy New Year. Germany, early 20th century

Opening price: $50

Sold: $70

128. Card "Shana Tova" Yeshiva of Bnei Akiva Kfar Haroeh with the blessing of Rabbi Isser Zalman Meltzer, Rabbis and Admorim

Opening price: $50

-

120. "Happy New Year" Postcard- Jewish soldiers in the Hungarian army, World War I

Opening price: $80

-

121. Rachel's Tomb - photographs, postcards, and early Shana Tova cards

Opening price: $50

Sold: $60

81. Two big 'Shana Tova' - Pop Up. Germany, early 20th century / "Shana Tova" postcard, the Netherlands - children during prayer

Opening price: $120

Sold: $130

82. "Shana Tova" postcard - "return victoriously to their beloved country" - Israeli and US flags - 1918

Opening price: $100

Sold: $120

83. Shana Tova photo postcard. Egypt [?], Early 20th century

Opening price: $80

-

84. Early greeting card from Jerusalem - flowers from the Holy Land. 1882

Opening price: $80

-

85. Shana Tova opens card - Yiddish. probably Poland, Early 20th century

Opening price: $50

Sold: $60

86. A greeting card for the silver wedding - a Jewish couple. Germany, c- 1900

Opening price: $80

Sold: $80

88. A varied collection of "Shana Tova" postcards and postcards on various subjects. Early 20th century

Opening price: $100

Sold: $110

89. An important collection of 30 rare 'Shana Tova' cards. The 1940s and the early 1950s.

Opening price: $150

Sold: $170

112. Five Shana Tova cards are opened. Germany, early 20th century

Opening price: $80

-

113. Eight postcards and New Year cards, New Year pop-up, early 20th century

Opening price: $120

Sold: $240

114. Three "Shana Tova" cards - the Jewish Brigade

Opening price: $50

Sold: $130

138. LeShana Tova' leaf - Pidyon caparot - Rabbi Kook Photograph. Jerusalem, early 20th century

Opening price: $50

Sold: $50

139. For Healthy and Peaceful Years' - a personal card with a Happy New Year's blessing from the Tzaddik Rabbi Aryeh Levin

Opening price: $100

-

149. Matza Bakery b. Manishewitz in Cincinnati Ohio - A two-sided advertising poster. Cape Town (South Africa), early 20th century

Opening price: $80

Sold: $80

133. Big 'Happy New Year', pop-up. Germany, early 20th century

Opening price: $80

Sold: $80

134. Big 'Happy New Year' - pop up. Germany, early 20th century

Opening price: $80

Sold: $80