Rabbis letters

Select auction
Auction No.
Select category

316. Letter from the genius Rabbi Moshe Sternbuch shlita'

Opening price: $100

Sold: $100

317. Two Draft Letters from Rabbi Elyashiv to 'shefa hayim' of Tzanz to Save the 'Shas Factory', 1986

Opening price: $100

Sold: $100

318. A letter from Rabbi Yosef shalom Elyashiv regarding the study order

Opening price: $120

-

319. Early letter by Rabbi Shlomo Zalmen Auerbach to the owner of the Tzitz Elazar

Opening price: $400

-

320. Holy Call for the Holiness of Israel - Letter from the Goen Rabbi Shmuel Auerbach ztl'

Opening price: $100

Sold: $100

306. A large collection of letters by rabbis, Admorim, and community leaders, Europe and Eretz Israel, the 1940s and 1950s

Opening price: $300

Sold: $500

307. Large collection of hundreds of leaves and documents, 20th century

Opening price: $100

Sold: $150

308. Three notebooks in the handwriting of the mussar genius Rabbi Shabtai Nachumovich's

Opening price: $300

-

309. Kvittel with a Name for Prayer in the Chazon Ish Handwriting

Opening price: $200

Sold: $200

310. Signatures of the great rabbis at the head of the 'Etz Chaim' Yeshiva, Tishrei 1934

Opening price: $100

Sold: $100

311. Letter from the genius Rabbi Moshe Soloveitchik

Opening price: $120

Sold: $120

312. Letter from the Genius Rabbi Shlomo Bravda, London, 1970

Opening price: $100

-

314. Letter from the Rebbe of Strappov Rabbi Yechezkel Shraga Lifshitz Halberstam, Tevet 1972

Opening price: $120

Sold: $120

315. How terrible it is: 'More than half a million Jews in France go down the drain' Important letter from Rabbi Shlomo Wolba

Opening price: $180

-

299. Strengthening the Faith in the Resurrection - Handwritten Torah Writings in the Holy Hand of Maran the Ben Ish Chai

Opening price: $650

Sold: $800

300. ''אל תתן ה' מאוויי רשע... These are Barbaria and Germania, whom edom fear of" - Manuscript of Rabenu the 'Caf Hachyim'

Opening price: $200

Sold: $380

301. Handwritten leaf of the great sage of Yemen Rabbeinu Shalom Shabazi - Hershash ZA "- from 'Hemdat Yamim'. Mid-17th century

Opening price: $700

Sold: $750

302. Letter from the Jerusalem Zadik Rabbi Zvi Michal Shapira, Nissan 1902

Opening price: $150

Sold: $220

303. "I did not reply to your letter because I was a great prey these days, of course, the days of Din and then our Shimcha are take part in the heads in both respects ...". Six letters by the Lomza Gaon Rabbi Yehuda Leib Gordin.

Opening price: $150

Sold: $220

304. Letter from Rabbi Shalom Bezalel Sadikov, the man who congratulated the blessing of "Shehecheyanu" on the death of his son

Opening price: $100

-

305. A large collection of letters from rabbis - the United States. The 1940s and 1950s

Opening price: $250

Sold: $420

296. Letter from Rabbi Chaim Mordechai Rosenbaum of Nadvorna- at the back of the Gerer Rebbe's rebbe and the Admor of Slonim prohibiting reading in free newspapers and External Books

Opening price: $150

-

297. A huge collection of more than 1000 handwritten pages - The Torah sages who took part in the 'Ozar haposkim'

Opening price: $120

Sold: $120

298. Collection of letters from leading US rabbis

Opening price: $100

-