Travel books ,etchings, Maps, Lithographs, graphics

Select auction
Auction No.
Select category

243. Five large posters that came out for the celebrations of Israel's 40th anniversary

Opening price: $120

-

235. Palestine. Past and present - Magnificent travel book. London 1893 - nice copy

Opening price: $200

Sold: $220

236. The Holy Land - Jerusalem and northern Judea. Paris, 1897

Opening price: $250

Sold: $260

237. Jerusalem - A photo book. Leipzig, 1918 - first edition

Opening price: $120

Sold: $140

231. The Liberation of Jerusalem - a miniature copy of the Poetic Italian Library, Paris, 1820

Opening price: $120

-

232. Visit to Monasteries in the Levant - Travels of book collector Robert Curzon's to the East. New York and London 1849 - first edition

Opening price: $150

Sold: $150

233. A journey to East - Taylor. Princeton 1869 - copy with photograph of the author and dedication he wrote on the photo

Opening price: $150

Sold: $150

234. Memories of a trip to the Holy Land. Paris, 1887 - early travel book

Opening price: $150

Sold: $150

230. Jean David - Poster - Visit Israel Land of the Bible. 1953

Opening price: $120

Sold: $120

231. Advertising poster for Salvador Dali's exhibition "Aliyah"

Opening price: $120

Sold: $120

232. Poster "HaHalutz" - Homage to Theodor Herzl on his 100th birthday

Opening price: $150

-

204. Syria, The Holy Land, Asia Minor - dozens of steel engravings. London 1836 - First Edition

Opening price: $200

Sold: $200

205. Tours in and around Jerusalem - Henry Bartlett. London [1845]

Opening price: $120

-

206. Sketches of Jewish life and history. London, 1876 - First Edition

Opening price: $150

Sold: $160

207. Prince Friedrich Karl's Travels in the East - Frankfurt, 1884 - First Edition

Opening price: $200

Sold: $340

208. Charles Wilson - A Comprehensive Study of the Land of Israel - Illustrations and Engravings. Part Two - Copy in Impressive Condition

Opening price: $120

Sold: $120

209. Daily life in the Holy Land, impressive chromo lithographs in color. London 1913 - First Edition

Opening price: $150

Sold: $150

210. Eight travel books with photographs from the Land of Israel. London and United States, first half of the 20th century

Opening price: $200

-

211. The people of Palestine - An important photo book on rural life in Eretz Israel. London, 1921

Opening price: $150

Sold: $160

212. A Camera Crusade Through the Holy Land. London 1912 - First Edition

Opening price: $120

Sold: $150

201. Felix Bonfils - Ten Photographs - Scenes from Eretz Israel

Opening price: $500

Sold: $550

202. Mason Bonfils Photo Beyrouth - an early souvenir album from Jerusalem

Opening price: $150

Sold: $220

221. Photo album from Eretz Israel. Prague, 1900

Opening price: $150

Sold: $170

222. Five Photo Albums of scenes and sites in Eretz Israel. First half of the 20th century

Opening price: $200